Monday, October 17, 2011

Fugazi 21 oktober!



Promo tekst.

Denne fredagen blir en herlig & spesiell kveld- hold av fredagen til fugazi.

Det nye plateselskapet som har sprunget frem og gitt ut herlig musikk i sommer er ikke kun en kompisgjeng med produsenter, men også drevne Djs som er til å finne bak de beste platespillerne i Oslo by. De kommer og sørger for en skikkelig fest med utvalg innen hip hop, elektronisk, house og alt annet som de selv er into om dagen.


Brødtekst.

DJ Tiki & Sprellemann har fyllt bakgården på fugazi siden 2008 med People love music dj-konseptet og har senere utviklet sine egne konsepter og festligheter blant annet Poum Tchack & Soulbase.
Ved siden av dj karrierene sine er de hardt arbeidene produsenter, TIKI har vært med å produsere Sisi sommerhiten "Stay" (P3) og nyig gitt ut egen singel "Got my back" feat Son of Light & Carina Istre (P1)
Sprellemann sammen med Rokokko produserer under navnet "Killa Katz" og er på vei ut med med video til herlig elektronisk musikk som vil være å finne på dine yndlings blogger veldig snart..!

DJ F.M.C eller bare F.M.C , From Many Countries har på lik linje holdt det gående på fugazi siden sommern 2009 med klubb kveldene Sounds Good (med Dj Jazz it Up) & #RØLP (med DJ ESHM & DJ Chali) og dukker stadig opp igjen og igjen. Itillegg til å være turné Dj for norsk hip hop legende Son og light har han egne musikalske prosjketer på gang og ga nylig ut sin debut singel "Take you (with me)" feat Chris Lee & TigaBeats (Tailors) som fikk P3 spilling på samme dag.

NAME som er Oslo`s RnB saviour på hvit hest kommer og deltar på festlighetene. Han har drept det gang på gang på klubber/scener deriblant Fugazi, siden 2004.
Han står også bak de populære konseptene Supa Fresh (vant årets klubbkonsept i Kingsize 2008 sammen med Dj Soulshock), Thank God It's Friday (med Dj Nuhhh) og GRITS (sammen med Dj Cake)
Han har spilt på festivaler som Hove, Oslo Live, Quart, Øya og Slottsfjell.
Han har varmet opp/spilt med/hatt afterparty for blant Slum Village, Common, Questlove, J dilla & mange mange fler enn det vi gidder å liste opp her nå.

Dere som har hørt disse før kan vouche for at det blir intet annet enn -hæla i taket!!

BE THERE!

No comments:

Post a Comment